Buiten bloembakken

Jarenlange ervaring in luxe bloembakken

Buiten-plantenbakken.nl is onderdeel van Hoveniersbedrijf-JKH.
Als hovenier hadden wij al hele goede ervaring met deze professionele bloembakken in onze tuinontwerpen voor zowel particulieren als voor bedrijven.
Daarom besloten wij alweer jaren geleden deze luxe bloembakken ook beschikbaar te stellen voor mensen die al een tuinontwerp hebben of zelf een tuin ontwerpen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche kunnen wij u prima adviseren. Heeft u vragen? Mail of bel ons gerust!.

De grootste keuze in luxe buiten Bloembakken

buiten plantenbakken in vele kleuren

We hebben een enorme keuze in luxe buiten plantenbakken. We bieden
de bakken aan in verschillende materialen (zie menu), verschillende vormen (zie productenpagina materiaal bloembak) en vervolgens zijn ze ook nog in vele maten (zie productenpagina vormen) en kleuren (dit laatste zie je op de productpagina’s).

Topkwaliteit: 5 jaar garantie op onze bloembakken!

Alle bloembakken die we verkopen zijn van professionele kwaliteit. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en zijn vorstbestendig.

Wij vinden kwaliteit heel belangrijk, daarom geven we op al onze bloembakken 5 jaar garantie.

Onze bloembakken zijn gemaakt van verschillende materialenGratis levering!

Buiten-plantenbakken.nl levert altijd gratis in Nederland (aanvullende voorwaarden voor de Waddeneilanden).

Snelle levering

Bijna alle standaardmaten en kleuren worden binnen 3 werkdagen geleverd.
Niet standaard kleuren worden voor u gemaakt, zodat het iets langer duurt.

Verscheidene materialen bloembakken

Wij hebben bloembakken in verscheidene materialen. Deze materialen hebben hun eigen mogelijkheden en kenmerken. Zo bieden wij aan:

Veel vormen bloembakken

Allerlei vormen plantenbakken. Van vierkant tot rond, van conisch tot organisch
Onze bakken verkopen we vele vormen. Van vierkante bloembakken, tot ronde bloembakken. Van platte bloembakken tot hoge bloembakken. Bij de polyester bloembakken hebben we zelfs organisch vormgegeven bloembakken.
Ook uw keuze zit er bij.

Veel kleuren bloembakken

Wij leveren vele kleuren plantenbakken. Met name voor de Polyester (hoogglans of mat) en Aluminium bloembakken is het mogelijk om voor kleuren te kiezen. De beschikbare kleuren kun je zien op de productpagina’s van de desbetreffende bloembakken.
De bloembakken komen in een aantal standaardkleuren, maar daarnaast zijn ook nog vele kleurmogelijkheden, afhankelijk van de bak. Zo zijn er bijvoorbeeld bij de Aluminium bakken meer dan 100 kleuren aluminium plantenbakken! Hierom staat er bij de productpagina’s een kleine selectie met de mogelijkheid om de andere Ral-kleuren overzichtelijk te zien op een aparte pagina.

In Aluminium zijn er zelfs in meer dan 100 kleuren aluminium plantenbakken! Hierom staat er bij de productpagina’s een kleine selectie met de mogelijkheid om de andere Ral-kleuren overzichtelijk te zien op een aparte pagina.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche kunnen wij u prima adviseren. Heeft u vragen? Mail of bel ons gerust!.